Pimp Your Home

Pimp Your Home

Dobd fel az otthonod!

2015. április 10. - Harisnyás Pimpy

Az otthon az a hely, ami kényelmes, biztonságos, és az ízlésednek is megfelel. Kevesen olyan szerencsések, hogy úgy tudnak egy lakásba/házba beköltözni, hogy az már egy kész otthon. Még kevesebben vannak azok, akik semmit nem változnak évek alatt – a többiek viszont igen, és a változások az otthonban is módosításokra sarkallnak. A hely nagysága adott, minden funkciónak helyet és formát kell találni.

baba_haloszoba2.jpg

Ez a blog arról fog szólni, milyen lehetőségek vannak arra, hogy ha valamin változtatni szeretnél az otthonodban. Mutatok lakberendezési stílusokat, tippeket, trükköket, buktatókat. Megmutatom, hogyan lehet ezt-azt saját kezűleg megcsinálni – akkor is, ha nincs különösebb kézügyességed, vagy nem érzed magad extra kreatívnak. A cél az, hogy legyen bátorságod belevágni, és kapj olyan ötleteket, amikkel megvalósíthatod az elképzeléseidet. Összefoglalva:

Dobd fel az otthonod!

A bejegyzés trackback címe:

https://pimpyourhome.blog.hu/api/trackback/id/tr477354746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása